photography by Jacqui Turq

photography by Jacqui Turq

This north shore cottage was extended and the interiors updated to a bright, airy family home. Recycled timber floors, handmade ceramic tiles and v-groove cladding hint to the heritage of the original cottage, whilst the crisp white joinery and minimalist lighting add a contemporary edge.

CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-1.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-17.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-14.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-5.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-11.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-3_LIGHTER.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-13.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-6.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-9.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_lores_JacquiTurk-20.jpg
CammerayHouse_Nordicspace_web_JacquiTurk-21.jpg